Wat is stoelmassage 

Stoelmassage is een massage die gegeven wordt op een stoel, speciaal voor deze massage ontwikkelde, stoel. Deze stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, waardoor het lichaam zich totaal kan ontspannen. 

De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De intentie van deze massage is preventief: spanningsklachten ten gevolge van stress, een niet optimale werkhouding of werkgerelateerde klachten kunnen worden voorkomen. De massage kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest! Daardoor kunt u na de massage met hernieuwde energie weer aan het werk.

De stoelmassage duurt 15 minuten en wordt eenvoudig door de kleding heen gegeven. Er wordt geen olie bij gebruikt. Lees verder.