Centrum Lifepoint.


Wij  helpen  mensen wakker te worden tot wie ze echt zijn en vanuit dat inzicht hun leven vorm en betekenis te geven

Onze visie:

Onze overtuiging is dat in ieder mens een vonk brandt die door omstandigheden belemmerd kan zijn om voluit te branden. Onze inzet is dan ook om mensen te helpen wakker te worden en zich weer te verbinden met hun eigen vonk, hun eigen levenspunt om vandaar uit weer te gaan stralen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cella van der Staak en Ingrid Beerman. Wij wonen en werken in Elst (Gld). In dit prachtige dorp hebben wij Centrum Lifepoint opgezet, een centrum voor Psychologie, Wel-Zijn en Persoonlijke groei. 

In dat centrum werken we zowel op reguliere als op regulierondersteunende wijze met een groot aanbod aan therapieën, cursussen, workshops en (psychologische) begeleiding.

Bij Lifepoint zijn naast ons  meerdere mensen werkzaam. Allen zijn breed opgeleid en hebben werkervaring op een veelzijdig vlak.

Wie is:

Drs  Cella van der Staak.

Ik kom van origine uit het bedrijfsleven en was daar, in mijn laatste functie, Financial Controller bij een groot internationaal bedrijf. Hier ontdekte ik dat communicatie en zelfinzicht ondergeschoven kindjes waren.

Ik heb mede daardoor de overstap gemaakt naar de studie Psychologie. Ik ben Psychologie gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en ook hier liep ik aan tegen veel hoofdwerk.

Boekenwijsheid is prima, maar: “Hoe ga ik dit in de praktijk zetten?”
en ook: ”Waar is het hart in deze benadering?”    
In mijn zoektocht naar de verbinding tussen hoofd, hart, hand en ziel kwam ik NLP tegen en daarin heb ik me de afgelopen 8 jaar verdiept.
Mijn zoektocht stopte niet en via de weg van Touch for Health en Stress Release ontdekte ik de traumatechnieken van EFT en Matrix Reïmprinting. Deze opleidingen maakten het hele verhaal voor mij compleet.

Inmiddels ben ik Psycholoog (A&O en Klinisch), NLP Health Master en een internationaal gecertificeerd NLP trainer, Matrix Reïmprinting therapeut en een AAMET en Novet gecertificeerde EFT behandelaar/docent.

Ingrid Beerman:

Ik kom van origine uit het Middelbaar Onderwijs. Communiceren was een van de grote items in mijn vakgebied. Ik ben mij, mede door dit werk, steeds meer gaan interesseren voor de combinatie van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ook ik heb een lange staat van dienst, maar ik werk met andere disciplines zoals STER-therapie, LIFE-Bioresonatiesysteem, Celzouten en Bloesemremedies. Daarnaast ben ik geïnteresseerd geraakt in NLP. Ik ben NLP-MasterPractitioner.
Mijn ingang is het fysieke, het menselijke lichaam en daarna het psychische, het hoofd.

Beiden werken wij vanuit de filosofie dat alles met elkaar samenhangt.

Contact.

Wij zijn meestal bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 10.00 uur.
Mocht je ons antwoordapparaat aan de lijn krijgen, spreek dan gerust je boodschap in en wij bellen je terug.

Ook is het mogelijk ons via het contactformulier te bereiken.

Het centrum is gevestigd in Elst (Gld) en is makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer

Centrum Lifepoint
Vicus 17
6661TH  Elst
Tel.: 0481 350705