Bio-energetisch meten, biofeedback met het L.I.F.E.-systeem

L.I.F.E. is de afkorting van Living Information Forms Energy. Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van niet-reguliere geneeskunde, het werkt met biofeedback. Biofeedback is een ontwikkeling vanuit de bioresonantie. Het principe van bioresonantie is trilling of frequentie. Iedere substantie onderscheidt zich door zijn individuele elektrische eigenschappen ofwel zijn eigen frequentie of trilling. Ook mensen zijn in trilling en ieder mens heeft zijn eigen frequentie.
Een ieder van ons beschikt over de zintuiglijke vermogens om de frequentie van anderen te voelen. Iemand die diep verdriet heeft, zendt een verdrietfrequentie uit en iemand die altijd vrolijk is en van het leven geniet, zendt de daarbijbehorende frequentie uit. Iemand die van anderen houdt zendt een frequentie van liefde uit, maar iemand die kwaadaardig handelt, genereert een donkere en kwaadaardige frequentie.

Dit principe geldt ook voor objecten en gebouwen, kleuren, homeopathische middelen, acupunctuurpunten, virussen, bacteriën, chemische stoffen, enz. Met het L.I.F.E.-systeem kan men al deze frequenties meten en eventuele pathologische of disharmonische frequenties die een ziekte veroorzaken, harmoniseren of uitdoven. Men kan ook, bijvoorbeeld, tekorten aan bepaalde stoffen opsporen.